Nieuwe dirigent

Een mix van kennis, ervaring, talent en uitdaging

Armand Wolfs nieuwe dirigent Société St. Martin Fanfare de Stein

Per 1 augustus 2019
 

Armand Wolfs (34) is benoemd tot nieuwe dirigent van Société St. Martin Fanfare de Stein. Armand studeerde HaFaBra-directie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en is momenteel dirigent bij Harmonie Orkest Concordia Treebeek.

Armand werd geboren in Brunssum en kwam via zijn vader Leon al vroeg in aanraking met de blaasmuziek. Extra bijzonder: zijn vader Leon Wolfs was tussen 1981 en 1988 ook al dirigent van de Société en daarvoor concertmeester. Op 11-jarige leeftijd meldde Armand zich aan bij Harmonia Orkest Concordia Treebeek om te beginnen op trompet. 

Armand studeerde HaFaBra-directie bij Alex Schillings aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Naast zijn muzikale werkzaamheden is hij in het dagelijks leven werkzaam als Risk Manager bij DSM Pension Services. 

Hij was actief als dirigent van de fanfares van Heerlerheide en Schinveld. Ook dirigeerde hij diverse jeugdorkesten, zoals de jeugdfanfare van Koninklijke Fanfare St. Caecilia Puth, Jeugdorkest St. Joseph Sittard en Jeugdorkest Stad Brunssum. 

Martin Cremers,  voorzitter van Société St. Martin Fanfare de Stein: ‘We zijn erg trots om Armand Wolfs te presenteren als onze nieuwe dirigent. Samen gaan we verder bouwen aan de muzikale toekomst van de hele vereniging. We zijn ervan overtuigd dat we met de enthousiaste en muzikale aanpak van Armand kunnen uitkijken naar nog meer bijzondere muzikale hoogtepunten.’