Op de Koffie

Wij halen mam, noonk Thei en mevrouw Pepels achter die geraniums vandaan!

Kijk eens om je heen. Ook jij hebt vast een moeder, oom, buurvrouw of cliënt die wel erg vaak alleen koffie drinkt. Dan kun je dat nú veranderen. Met regelmaat organiseren wij concerten speciaal voor de senioren en ouderen in de kern Stein en nodigen hen uit ‘op de koffie’.

Stilzitten verboden

Samen koffie drinken en vlaai eten. Bijpraten met de mensen uit de buurt. Wij zorgen voor de muzikale omlijsting. Meezingen mag, net als (rollator)dansen, klappen, sjoenkelen of wat dan ook maar bijdraagt aan de gezelligheid.   

Eenzaamheid komt van twee kanten

Met deze koffieconcerten brengen wij mensen (weer) met elkaar in contact. Doorbreken een stukje eenzaamheid en versterken de verbinding in en met onze omgeving. Jong met iets minder jong, fanfarelid met buurtgenoten en buurtgenoten onderling.

Jij kunt ons hierbij helpen

Door mensen in jouw omgeving te attenderen op deze koffiemiddag. En misschien wel door hem of haar daarbij te begeleiden. Zo dragen we samen bij aan een buurt waar het prettig wonen en leven is. Voor iedereen. Ook voor de mensen achter de geraniums. Nodig daarom jouw mam, noonk Thei of mevrouw Pepels uit voor onze concerten in MFC De Grous. De toegang is gratis en alle senioren en ouderen uit de kern Stein zijn welkom.

Details volgen snel, maar eind dit jaar staat wederom de koffie klaar!

Uitnodiging

Alle bewoners van de volgende senioren-complexen ontvangen van ons telkens een uitnodigingsbrief: aanleunwoningen Moutheuvel, bovenwoningen Grous en winkelcentrum, Haalbrugskensweg en Dirgelen, Hal-/Heerstraat en Hal-/Gavarellestraat, Dross Merckelbachstraat, Martinushof en Geurtshof. Zij zijn uitgenodigd, inclusief mantelzorger indien begeleiding nodig is. Mochten we iemand in de kern Stein vergeten zijn, dan voel je vrij hem of haar uit te nodigen!

Vragen? Stuur ons een mailtje, dan hoor je snel iets van ons!

 

Op de Koffie – 2 juni 2017

Op vrijdagavond 2 juni kregen wij wederom een zeer gewaardeerd publiek ‘Op de Koffie’. In navolging van ‘Rock en Rollator’ verwelkomden wij ruim 100 senioren uit Stein en gaven wij hen een kijkje in de keuken van onze fanfare!

 

Rock en Rollator – 2016

Eind 2016 kreeg ons koffieconcert een speciaal tintje onder de naam ‘Rock&Rollator’, waarbij we onze gasten meenamen naar hún jaren 60. Alles over dit concert vind je hier!