De laatste vlog van 2017

Deze vlog komt helemaal vanuit Brisbane in Australië.

Daar studeert en woont onze Dina Bemelmans. En aangezien de taal van de muziek universeel is maakt zij ook dáár muziek! Ze geeft een kijkje in de keuken bij de Queensland Wind and Brass waar ze momenteel haar embouchure op peil houdt. Dat zien wij uiteraard graag. Vanaf april is Dina weer in ons land dus je kunt haar vanaf dan weer bewonderen bij alle activiteiten in het kader van Jubileumjaar 2018 – 125jaarfanfarestein.nl!

Tot gauw bie de fanfaar!

St.MarTieners: vlog 8 - Dina in Australië!

🎶 VlogFriday - From Down Under 🎶De laatste vlog van 2017 komt helemaal vanuit Brisbane in Australië. Daar studeert en woont onze Dina Bemelmans. En aangezien de taal van de muziek universeel is maakt zij ook dáár muziek! Ze geeft een kijkje in de keuken bij de Queensland Wind and Brass waar ze momenteel haar embouchure op peil houdt. Dat zien wij uiteraard graag. Vanaf april is Dina weer in ons land dus je kunt haar vanaf dan weer bewonderen bij alle activiteiten in het kader van Jubileumjaar 2018 - 125jaarfanfarestein.nl!Tot gauw bie de fanfaar!

Geplaatst door Société St. Martin Fanfare de Stein op Vrijdag 22 december 2017

De meest recente vlogs:

VlogVrijdag #7

VlogVrijdag #7 - Afgelopen vrijdag 1 december was Martijn De Laat op bezoek in Stein voor een clinic lichte muziek. Read more →